1. Agenția de turism DAIAVEDRA procesează rezervarea la solicitarea dumneavoastră, respectând politica de confidenţialitate în vigoare din 25 mai 2018, pe baza bonului de comandă și a plății avansului. Datele necesare pentru efectuarea rezervării sunt: numele și prenumele complete, CNP, telefon de contact sau datele de identificare ale persoanei juridice. Contractul de prestări servicii se încheie în momentul în care turistul primeşte confirmarea scrisă a rezervării prin e-mail. Pentru a evita eventuale neplăceri, rezervările se efectuează cu cel puțin 3 zile înaintea datei plecării.
  2. După primirea dovezii plății integrale a serviciilor, agenția de turism vă trimite documentele de călătorie prin e-mail.
  3. Plata integrală a serviciilor se poate face cel târziu cu 21 de zile înainte de plecare. În cazul biletelor de avion plata se face integral în avans. Plata se poate efectua numai prin transfer bancar, în Euro sau Lei (la cursul BNR din ziua plății + 2%). Factura fiscală se eliberează în format electronic și se trimite prin e-mail.