Marea Neagră 3*

149,00

Crăciun la Marea Neagră 3*, Sinaia
Tariful include: Cazare 3 nopți în cameră dublă standard; Regim de masă: mic dejun; Cină festivă, petrecere, colindători și sosirea lui Moș Crăciun pe 25 decembrie.
Tariful nu include: Transport; Taxe locale.
La cerere sunt disponibile pachete de 4 nopți.

Revelion la Marea Neagră 3*, Sinaia
Tariful include: Cazare 3 nopți în cameră dublă standard; Regim de masă: mic dejun; Cină festivă cu DJ, open bar, tombolă și focuri de artificii de Revelion.
Tariful nu include: Transport; Taxe locale.
La cerere sunt disponibile pachete de 4 nopți.

Tarifele sunt valabile pentru plata integrală până pe 01.12. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Descriere

Tarife pentru Crăciun 2019
PlecareTarif adult / sejur
24 decembrie708,00 lei
Tarife pentru Revelion 2020
PlecareTarif adult / sejur
30 decembrie1312,00 lei

Marea Neagră – Sinaia, oferte pentru Crăciun și Revelion

Hotelul Marea Neagră 3* este situat într-o zonă liniștită din cartierul Furnica, la aproximativ 1 km distanță de pârtiile de schi și la 500 metri de Castelul Peleș și Mănăstirea Sinaia. Hotelul beneficiază de facilități moderne și de atmosferă intimă, poate fi recomandat pentru un sejur montan reușit tot timpul anului.

Facilități camere: mobilier modern, TV, televiziune prin cablu, telefon, acces internet, încălzire, minibar, birou, zonă de relaxare, duş, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, balcon.

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant, bar, camere pentru nefumători, seif, încălzire, acces internet, cameră de bagaje, sală de conferinţe şi petreceri, spălătorie, schimb valutar, serviciu de transfer (contra cost), parcare.

 

Informații suplimentare

Clasificare

Sejur recomandat pentru

,

Facilități

,